12 Aralık 2011 Pazartesi

Hürriyet / 25.12.2008

Ertuğrul Özkök’e Sorular


Sayın Ertuğrul Özkök, Darwinizm’in asrın en büyük kitle aldatmacası olduğunu kanıtlayan şu gerçeklerden haberdar mısınız?

1. Yeraltından çıkarılmış fosil sayısının 100 MİLYONU GEÇTİĞİNDEN, bunların aralarında BİR TANE BİLE ARA FOSİL BULUNMADIĞINDAN, bir kısmı halen yaşamakta olan canlılara ait olan bu fosillerin, mükemmel yapılarıyla YARATILIŞ GERÇEĞİNİ İSPAT ETMİŞ OLDUĞUNDAN haberiniz var mı?

2. Tek bir proteinin tesadüfen meydana gelme ihtimalinin 10950’de “1” olduğundan, bunun ise“SIFIR” İHTİMAL anlamına geldiğinden, tek bir proteinin oluşumunu açıklayamayan Darwinistlerin, yüzlerce hatta binlerce proteine ve mitokondri, hücre zarı, koful, hücre çekirdeği, ribozom ve DNA gibi olağanüstü yapılara sahip tek bir HÜCRENİN OLUŞUMUNA HİÇBİR AÇIKLAMA GETİREMEDİKLERİNDEN haberiniz var mı?

3. İnsanın hayali evrimine delil gösterilmeye çalışılanBÜTÜN KAFATASLARININ SAHTE OLDUĞUNDAN, bunların bir kısmının Darwinistler tarafından kimyasallar ve tutkal yardımıyla ÜRETİLDİĞİNDEN, bir kısmının daSOYU TÜKENMİŞ maymun veya insan soylarına ait olduğundan, Darwinistlerin 150 yıldır bu sahte kafataslarıyla İNSANLARI ALDATMAYA ÇALIŞTIKLARINDAN haberiniz var mı?

4. Tek bir kromozomda 1 MİLYON SAYFALIK BİLGİolduğundan, dolayısıyla 100 trilyon hücreden oluşan insan bedeninde YÜZ TRİLYONLARCA bilginin mikrokod sistemi ile kodlanmış olduğundan, bu olağanüstü sistem içindeki tek bir parçanın bileTESADÜFEN OLUŞMASININ İMKANSIZ olduğundan haberiniz var mı?

5. TEK BİR TANE BİLE ARA FOSİL OLMADIĞINDANhaberiniz var mı?

6. Ara fosil yokluğunun teorisine en büyük itiraz olacağını, yani terosini yıkacağını ve yok edeceğini DARWİN’İN BİZZAT KENDİSİNİN İTİRAF ETMİŞ olduğundan haberiniz var mı:

Eğer gerçekten türler öbür türlerden yavaş gelişmelerle türemişse, NEDEN SAYISIZ ARA GEÇİŞ FORMUNA RASTLAMIYORUZ? Neden bütün doğa bir karmaşa halinde değil de, TAM OLARAK TANIMLANMIŞ VE YERLİ YERİNDE? Sayısız ara geçiş formu olmalı, fakat niçin yeryüzünün sayılamayacak kadar çok katmanında gömülü olarak BULAMIYORUZ... Niçin HER JEOLOJİK YAPI VE HER TABAKA BÖYLE BAĞLANTILARLA DOLU DEĞİL? Jeoloji iyi derecelendirilmiş bir süreç ortaya çıkarmamaktadır ve belki de BU BENİM TEORİME KARŞI İLERİ SÜRÜLECEK EN BÜYÜK İTİRAZ OLACAKTIR.
(Charles Darwin, The Origin of Species, s. 172, 280)

7. Tüm canlı çeşitliliğinin yaklaşık 530 milyon yıl önce yeryüzünde ANİDEN belirmiş olduğundan ve canlıların aşamalarla evrimleştikleri yalanını tümüyle ortadan kaldıran kompleks KAMBRİYEN CANLILARININDarwin’e “fosil kayıtlarındaki EN BÜYÜKRAHATSIZLIKLARDAN BİRİNİ vermiş olduğundan” haberiniz var mı? (Stephen J. Gould, The Panda’s Thumb, 1980, s. 238-239)

8. Darwinistlerin, YARATILIŞ GERÇEĞİNİ İSPAT ETTİKLERİ İÇİN, 530 milyon yıl öncesine ait Kambriyen fosillerini 70 YIL, 65 milyon yıllık papağan fosilini günümüz papağanı ile aynı olduğu için 40 YIL SAKLADIKLARINDAN ve şu an mevcut 100 milyon fosilin tümünü de, bugüne kadar insanlardanSAKLAMIŞ OLDUKLARINDAN haberiniz var mı?

9. Darwinistlerin 150 yıldır sürekli olarak SAHTE FOSİL ÜRETTİKLERİNDEN, bu sahte fosilleri dünyanın en büyük müzelerinde onlarca yıl boyunca sergilediklerinden ve sahtekarlıkları anlaşıldığında ise alelacele bunları HASIRALTI ETTİKLERİNDENhaberiniz var mı?

10. ARCHAEOPTERYX’İN bir ara fosil değil,MÜKEMMEL BİR UÇUCU KUŞ OLDUĞUNDAN,Archaeopteryx ile AYNI DÖNEMDE YAŞAYANgünümüz kuşlarından farksız uçucu kuşların fosillerinin bulunmuş olduğundan, dolayısıyla “ara fosil Archaeopteryx” aldatmacasının TARİHE GÖMÜLMÜŞ OLDUĞUNDAN haberiniz var mı?

11. Darwinistlerin yıllardır en büyük ara form örneği olarak göstermeye çalıştıkları COELACANTH’ın günümüzde yaşayan MÜKEMMEL KOMPLEKSLİKTE bir canlı olduğundan, Darwinistlerin denizden karaya adım attığını iddia ettikleri bu canlının, SIĞ SULARA ÇIKTIĞINDA BİLE SUYUN İÇİNDE OLDUĞU HALDE HEMEN HAYATINI KAYBEDEN ancak 180m. DERİNLİKLERDE YAŞAYABİLEN bir dip balığı olduğundan ve bu canlının yaşayan örneğinin günümüzde 200’DEN FAZLA KEZ yakalanmış olduğundan haberiniz var mı?

12. Atın evrimi masalının bir SAHTEKARLIKolduğundan, yaklaşık 50 milyon yıl önce dört tırnaklı tilki büyüklüğündeki canlıdan tek tırnaklı ata hayali geçişi göstermek için farklı dönemde yaşayan alakasız canlılardan sahte evrim masalı oluşturulmuş olduğundan ve bu sahte masalın 50 milyon yıl öncesine ait bulunmuş at kafatası fosilleri ile YERLE BİR OLMUŞolduğundan haberiniz var mı?

13. KAPKARANLIK BEYNİN İÇİNDE, elektrik sinyallerinin rengarenk, hareketli, canlı ve kusursuz detaylara sahip birer görüntü şekline dönüştüğünden ve bunu TESADÜFLERLE AÇIKLAMANIN İMKANSIZolduğundan haberiniz var mı?

14. Kapkaranlık beynin içinde en kaliteli televizyonda bile oluşmayan netlikte görüntü oluştuğundan, en kaliteli müzik setinden çok daha güçlü netlikte ses oluştuğundan ve bunun TESADÜFLERLE MEYDANA GELMESİNİN İMKANSIZ olduğundan haberiniz var mı?

15. Darwinistlerin, beynin içinde elektrik sinyallerinden oluşan dünya içinde görenin, dokunanın, koklayanın, duyanın, hissedenin “KİM” olduğu sorusuna hiçbir cevap veremediklerinden; yalnızca maddenin varlığına inanan Darwinizm savunucularının RUHUN VARLIĞINAhiçbir açıklama getiremediklerinden haberiniz var mı?

16. YARATILIŞ ATLASI’nın tüm dünya çapındaDARWİNİZM’İ KESİN VE GERİ DÖNÜLEMEZ BİÇİMDE YERLE BİR ETMİŞ OLDUĞUNDAN haberiniz var mı?

Sayın Ertuğrul Özkök,

Darwinizm’in büyük bir safsata ve bilimsel hiçbir dayanağı olmayan bir aldatmaca olduğunu görebilmek için bu gerçeklerden haberdar olmalısınız. Masabaşından kalkıp etrafınızda olup bitenleri yakından incelemelisiniz. Fosil sergilerine gidip bakmalı, fosilleri yakından incelemeli, fosil sergilerine giden halkımızın fikirlerini ve görüşlerini öğrenmelisiniz. Kesin deliller karşısında insanlarımızın, evrimin bir sahtekarlık olduğunu anlamış ve buna ikna olmuş olduğuna kendiniz şahit olmalısınız. Gençlerle konuşmalı, Türkiye’de gençlerin arasında evrime inanan tek bir kişi bile kalmadığını kendi gözlerinizle görmelisiniz. Yaratılış Atlası’nın dünya çapındaki etkisini yakından takip etmeli ve insanların gerçek bilimsel deliller görünce evrime savaş açmış olduklarını, artık “Darwinistim” demenin ”artık bilimsellikten uzağım” anlamına geldiğini kendiniz müşahade etmelisiniz. Daha gerçekçi olmalı, olayları bu gerçeklere göre değerlendirmelisiniz. Sizi
www.netcevap.org,
www.evrimaldatmacasi.com,
www.yaratilismuzesi.com,
www.aragecisacmazi.com,
www.amberlerdarwiniyalanliyor.com,
www.darwinistpanik.com ve www.darwinizminsonu.com sitelerine davet ediyoruz. Bu sitelere girerseniz bilimsel mantıklı izahları bütün gerçekliği ve açıklığı ile göreceksiniz.

Saygılarımızla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder